Kot mlada sem bila športnica, zato si vedno rada pogledam priprave športnikov

Tisti adrenalinski občutek, ki sem ga imela kot mlada, ko sem trenirala tek, mi je nekaj najlepšega in danes ga malo čutim, ko gledam priprave športnikov, kako se pripravljajo na svoja tekmovanja. Včasih sem zelo potrta, ker ne treniram več, jezna na svoje starše, ker me niso motivirali, me vzpodbujali in bili ob meni, ko sem prišla v leta, da se mi ne ljubi več. Normalno da se mi ni ljubilo več, če pa nisem imela podpore, vendar ta adrenalin je ostal v meni in zato tako rada gledam priprave športnikov, še bolj kot pa same tekme.

Ko zasledim, da so kje priprave športnikov za vikend, se večkrat tudi tja odpeljem, enostavno je to moj izlet za vikend. Takrat vem, da bo moj dan popoln, ker bom doživela te športne občutke, ki jih preko televizije ne morem. Včasih mi moja mama reče, da lahko gledam preko televizije priprave športnikov, da mogoče vidim še več, kot pa v živo in sem na toplem. Bolj kot ji razlagam, da to ni to, da ta občutek moraš doživeti v živo in šele tam čutiš to. Ona tega ne razume in ne bo nikoli razumela, kaj jaz govorim, ker tega nima v sebi.

Že sedaj vem, ko bom imela svoje otroke, da jih bom vpeljala v ta športni duh, ker je to nekaj najlepšega, da rasteš v športu, da ti marsikaj, zdravje, razgibanost, tekmovanja, duševni zdravje, rasteš v zdravem okolju. Tako si bomo tudi ogledali priprave športnikov, da bodo videli, kaj vse ljudje počnejo, kako trenirajo in kako potem pridejo do uspeha. Dobesedno, da iz nič ni nič. 

Prejšnji teden sem si ogledala priprave športnikov na Pokljuki in bilo je zelo lepo, da sem videla zimske priprave, vzela sem si tudi prenočišče v višinski sobi in to je bil moj popolni vikend paket.